Hej alla föräldrar i klass 4B!

I tisdags hade vi schemabryt med temat Matematik, det var uppskattat av eleverna de fick bl.a. prova på att programmera, räkna ut pi och skriva piem (fråga era barn vad det betyder).

I torsdags skrev klassen TIMSS-testet, alla gjorde ett bra jobb! Efter testen tyckte de flesta eleverna att det hade varit roligt att svara på frågorna i matematik och NO.

Obs! I kuvertet som eleverna tog med sig hem inför TIMSS-testet så ska det finnas med en talong som eleverna kan ta med till skolan eller så kan ni skicka ett mail där ni skriver att ni fyllt i enkäten online.

Vi har även haft en pi-tävling där eleverna skulle lära sig så många decimaler som möjligt av talet pi. I 4B hade Matilda memorerat flest decimaler, 160 decimaler i korrekt följd, imponerande! Samtliga fyror var med i tävlingen, och vinnaren i varje klass fick en biobiljett för sin prestation.

Önskar er en fortsatt trevlig helg!

Ylva-Li