Hej alla föräldrar i klass 4B!

Vi har haft en vecka som följt schemat, nästa vecka har vi schemabryt på onsdag, då går barnen i skolan mellan 8.00-13.00. På måndag kommer klassen att träffa sin fadderklass och göra påskpyssel under SVAL-passet .

Den 18 april har vi öppet hus på skolan mellan kl. 16.30-19.00. Den kvällen är obligatoriskt för alla elever om man av någon anledning inte kan närvara, måste man ansöka om ledighet. Som kompensation för denna kväll är alla elever lediga måndagen den 30 april.

Inför öppet hus är eleverna klassen indelad i fem grupper, grupperna har fått varsitt teoretiskt ämne. Barnen kommer att berätta om vad vi arbetat med i de olika ämnena i skolan och vad de gör och har gjort. Ni kommer också att få prova på att lösa några uppgifter på de olika ämnesstationerna. Förutom de teoretiska ämnena är ni välkomna att besöka idrotten där några av eleverna i år 4 kommer att visa delar av det de lärt sig i ämnet under året. Det kommer också att finnas en tipspromenad med temat: Är du bättre än en fjärdeklassare?

Det kommer att serveras soppa på skolan (för föräldrarna är det till självkostnadspris).

Ylva-Li