Hej alla föräldrar i klass 4B!

I onsdags hade vi schemabryt, då eleverna bla. fick lära sig kalligrafi, spela schack och yatzy, uttrycka sig mha. dramaövningar och klura ut användbara uppfinningar.

I torsdags sådde vi majskorn i klassrummet, alla elever har en egen liten odling. För att se hur majskornen växer i olika miljöer har vi en mugg i mörker, en utan jord med lite grus i botten, en som inte får något vatten samt en mugg som står på ett svalt ställe.

Veckan efter lovet så kommer vi att se hur det gått för våra majskorn. Vi kommer även att arbeta med växter i vår vardag och fotosyntesen. Sedan blir det repetition inför kommande diagnos, jag återkommer med mer information om det.

Påminner om matteläxan, ord och begrepp inom arbetsområdet till torsdag vecka 15.

Önskar er alla en fortsatt trevlig påskhelg!

Ylva-Li