Hej alla föräldrar i klass 4B!

Hoppas att ni har fått inbjudan till Öppet Hus nu på onsdag den 18/4 mellan 16.30-19.00. Om ni vill äta soppa på skolan så meddela mig senast måndag så att jag kan meddela köket. Fiket tar endast emot kontanter om ni vill köpa fika.

Under veckan har vi förberett oss inför Öppet Hus som är på onsdag nästa vecka. Eleverna kommer då att visa vad de arbetat med och lärt sig under året. Det kommer även att vara lite aktiviteter som eleverna har planerat.

Fredagen 27 april kommer klassen att åka på utflykt till biblioteket Tio tretton på kulturhuset. Där kommer de visas runt och få en genomgång om olika genrer och böcker. De elever som inte har lånekort kommer att få hem en blankett under nästa vecka som de ska fylla i.

Önskar er en trevlig helg i solskenet!