Hej alla föräldrar i klass 4B!

Tack alla föräldrar som deltagit i trevliga och informativa samtal tillsammans med era barn under förra och denna vecka.

I onsdags firade vi ”Alla hjärtansdag” med geléhjärtan och att skriva sitt namn på  på pappershjärtan som ska pryda klassrummet.

På måndag kommer samtliga fyror att besöka sina fadderbarn, denna gång ska de läsa en berättelse för ettorna.

På tisdag är det schemabryt då kommer vi att blanda klasserna i sex grupper. Eleverna har fått välja mellan olika aktiviteter inom varje klass, det är aktiviteterna som flest klasser valt som kommer att genomföras på måndag.

Sv- Klassen fortsätter att träna på stavningsregler och berättelseskrivande.

SO- Vi har ett läxförhör (se separat inlägg i bloggen för mer info) som kommer att avsluta vår historia för den här gången. Efter lovet börjar vi med Samhällskunskap.

Ma-  Vi har arbetat med bråk under veckan, vi fortsätter med det området under nästa vecka. Alla elever i år fyra har fått en matteläxa denna vecka, de ska träna på matematiska begrepp. Fredag nästa vecka kommer vi att ha ett läxförhör.

Önskar er alla en trevlig helg!

Ylva-Li