Veckobrev för v.12

Hej alla föräldrar!

Vi kommer att ha en skärpning kring mobiler och användandet under skoltid. Några ”glömmer” att vi har ett mobilförbud och tar fram sin telefon på raster och i skolan. Enkätundersökningar visar bl.a. att det är just rädslan för att någon ska fota och lägga ut som skapar otrygghet för barnen i skolan och för att försöka förekomma detta har vi ett generellt förbud. Så vi kommer att maila hem varje gång vi ser en elev med sin mobil i skolan. Prata gärna med ditt barn  hemma om detta.

Vi kommer troligen (återkommer så fort jag vet helt säkert) åka skridskor den 27/3 efter lunch. Se gärna över ditt barns skridskor och hjälm så att allt passar.

I svenska har vi nu börjat skriva på HUSET, som är ett strukturerat skrivarbete där de följer vissa givna förutsättningar. I SO jobbar vi vidare med Sverige och landskap.

Klassens PI-tävling vanns av Hanna och hon hade lyckats skriva 160 decimaler i rätt ordning. Grattis!!

Caroline