Veckobrev för v.13

Hej alla föräldrar!
På tisdag kommer vi att åka skridskor efter lunch. De behöver ha skridskor och hjälm med sig. Vi slutar vanlig tid.

På onsdag är det schemabryt och klassen kommer att delas in i tre grupper och gå runt till olika stationer. Vi slutar kl. 13.00.

Den 18 april har vi öppet hus på skolan mellan kl. 16.30-19.00. Det är obligatoriskt för alla elever och om man av någon anledning inte kan närvara behöver man söka ledigt. Som kompensation för denna kväll är alla lediga måndagen den 30 april och får på så sätt fyra sammanhängande dagar ledigt. Eleverna kommer att berätta om ämnena i skolan och vad de gör och har gjort. Ni kommer också att få prova på att lösa några uppgifter i de olika ämnes stationerna. (ni kommer inte att tävla mot andra föräldrar utan du ser bara vad du själv kan) Det kommer att serveras mat på skolan och schema för när de olika klasserna äter kommer att komma.

I svenska jobbar vi vidare med huset och förbereder inför öppethuskvällen och i SO jobbar vi vidare med Sverige.

Caroline