Veckobrev för v. 16

Hej alla föräldrar!

Hoppas att ni alla har fått inbjudan till Öppet Hus nu på onsdag den 18/4 mellan 16.30-19.00. Om ni vill äta soppa på skolan så meddela mig senast måndag så att jag kan meddela köket. Fiket tar endast emot kontanter ifall ni vill köpa fika.

Eleverna har förberett olika ämnen så att de kan visa för er vad vi jobbat med och det kommer även att finnas lite utmaningar för er föräldrar (lite som ”bästa fyran”, men man utmanar bara sig själv och kommer inte att bli utnämnd ”bästa förälder”)

Schema för kvällen:

16.30 – samling utescen

16.45 – till klassrummet

17.00 – matsalen och ev. fika köp

17.30 – klassrummet samt tipsrunda och ev. aktivitet i idrottshallen

18.45 – gemensamt avslutning på utescenen

På fredagen den 27 april har vi på klassrådet bestämt att vi ska ha tema Disney och man får klä ut sig i den grad man själv har lust med. Det kommer att bli pris för bästa ut klädnad. Då får man ta med lite fika (antingen till sig själv eller för att bjuda klassen på), lite snacks (lite chips, popcorn eller liknande) och någon dricka dock inte läsk.

Påminner om blanketten för bibliotekskort som ni behöver fylla i och ta med till skolan. (om ni inte vet att ditt barn har ett aktuellt bibliotekskort)

Caroline