Veckobrev för v. 21

Hej alla föräldrar!
På måndag är det studiedag och skolan är stängd för eleverna.

På torsdag har vi schema-bryt och vi kommer att ha utomhusaktiviteter. De behöver ha MATSÄCK med sig. Skulle man av någon anledning vilja att skolan ordnar matsäck, säg då bara till några dagar innan så att köket hinner fixa det. Tänk även på att de har rätt kläder på sig för att ha aktiviteter utomhus.

Vi ses i klassrummet klockan 8.00 och är tillbaka på skolan senast 13.00, då de slutar för dagen.

Vi har bestämt på klassrådet att vi ska ha en temadag (igen) och denna gång är det pyjamas som blev framröstat som tema. (till mångas förtjusning och någras förskräckelse, men det går ju bra med mjukiskläder också och man klär ut sig så mycket man själv vill)

Vi har börjat läsa om medeltiden och det är vår lärarkandidat Johan (som gör sin VFU-praktik med mig och i vår klass) som håller i arbetsområdet. Av den anledningen kommer vi troligen (det är inte helt säkert ännu) att åka till Medeltidsmuseet onsdagen  den 30/5. Om vi åker och någon av er föräldrar har möjlighet att följa med är ni välkomna! Återkommer så fort vi har bestämt oss!

Caroline