Hej!
Den här veckan har vi haft fullt upp. Vi hade schemabryt med matematik som tema i tisdags. Eleverna fick träna på att programmera, skriva meningar efter pi, se film om matematik, kolla om pi stämmer (omkrets/diameter=pi) och även idrotta med matte. Eleverna verkar ha varit mycket nöjda med dagen.

I onsdags hade vi pi-tävling och Majken vann då hon hade lärt sig 228 (!) decimaler av pi. Stort grattis!

I torsdags fick vi spendera flera lektioner i 4b´s klassrum eftersom de var tvungna att låna vårat för ett internationellt mattetest.

Se ämnesflikarna för mer info om vad vi gjort i de olika ämnena och eventuella läxor.

Nästa vecka är det en helt vanlig vecka med undervisning enligt schemat.

Jag kommer som jag tidigare nämnt att vara föräldraledig f.r.o.m 2:a maj. Det är bestämt med en vikarie som ska vara med fram till sommarlovet och denne verkar vara superbra! Så fort allt är helt klart kommer denne att komma och träffa klassen.

Ha en trevlig helg!