Hej på er!

Den här veckan har varit en alldeles vanliga vecka. Nästa vecka däremot är ju kortare än vanligt då fredagen är en röd dag. På onsdag är det dessutom schemabryt och då går vi mellan 8-13. Nu på måndag kommer vi att träffa vår fadderklass under SVAL-passet och under eftermiddagen kommer vi att förbereda inför öppet hus.

Den 18 april har vi öppet hus på skolan mellan kl. 16.30-19.00. Det är obligatoriskt för alla elever och om man av någon anledning inte kan närvara behöver man söka ledigt. Som kompensation för denna kväll är alla lediga måndagen den 30 april och får på så sätt fyra sammanhängande dagar ledigt. Eleverna kommer att berätta om ämnena i skolan och vad de gör och har gjort. Ni kommer också att få prova på att lösa några uppgifter i de olika ämnes stationerna. (ni kommer inte att tävla mot andra föräldrar utan du ser bara vad du själv kan) Det kommer att serveras mat på skolan och schema för när de olika klasserna äter kommer att komma.

Sigridur