Hej!

Den här veckan har vi sett utvilade elever som har laddat batterierna under påsklovet! Vi har under veckan förberett oss inför Öppet Hus som ju är på onsdag nästa vecka. Eleverna kommer då att visa vad de arbetat med och lärt sig under året. Det kommer även att vara lite aktiviteter som eleverna har planerat.

Nästa vecka är det Öppet Hus på onsdagen och sedan har vi även en diagnos i Matematik på torsdagen. Mer information om diagnosen finns att finna i ett separat blogginlägg.

Nu börjar det även närma sig min föräldraledighet, jag jobbar i två veckor till. Min vikarie kommer och hälsar på i klassen någon dag under nästa vecka.

Tisdagen den 24 april kommer vi att åka på utflykt till biblioteket Tio tretton på kulturhuset. Där kommer de visas runt och få en genomgång om olika genrer och böcker. Ni kommer att få hem en blankett under nästa vecka om lånekort för de som inte har.

Ha en trevlig helg i solskenet!