Hej!

Jag vill börja med att tacka för i onsdags, så roligt att så många ville komma och se vad eleverna arbetat med!

Denna vecka har eleverna arbetat hårt för att färdigställa sina presentationer och aktiviteter inför Öppet Hus. Härligt samarbete och bra stämning har det varit i alla grupper! Vi har även haft en diagnos i matematik.

Nästa vecka blir ju min sista inför föräldraledigheten. Vi ska på utflykt till Kulturhuset på tisdag för att besöka biblioteket Tio tretton och ni har fått ett separat mejl och eleverna fått med sig ett blad hem.

På fredagen nästa vecka ska vi ha en liten klassdag, eleverna börjar och slutar ordinarie tid men vi ska ha lite roliga aktiviteter och jag bjuder klassen på fika.

Hoppas alla får en trevlig avslutning på denna vecka!

/ Jon