Hej alla!

Under veckan har vi utvärderat skolans trygghetsplan i form av en enkät och gemensamt svarat på några olika frågor.

På måndag 21 maj är det studiedag och eleverna är lediga från skolan hela dagen. Till på tisdag 22 maj  är det engelskläxa. Tisdag, onsdag och fredag är vanliga skoldagar medan torsdagen är schemabryt. Vi kommer att träffas i klassrummet vid 8 för att sedan gå ut vid 8.30. Dagen kommer att innehålla samarbete i tvärgrupper med andra klasser. Vi avslutar vid skolan klockan 13.00.

Vi har börjat läsa om medeltiden och det är vår lärarkandidat Johan (som gör sin VFU-praktik med Caroline) som håller i arbetsområdet. Av den anledningen kommer vi troligen (det är inte helt säkert ännu) att åka till Medeltidsmuseet onsdagen  den 30/5. Om vi åker och någon av er föräldrar har möjlighet att följa med är ni välkomna! Återkommer så fort vi har bestämt oss!

Trevlig fredag och helg

/Sigridur