Hej alla!

Nu är julen och ledigheten snar här! Vilken termin, det har varit fantastiskt givande och roligt att få följa och bidra till era barns utveckling och utmaningar. Vilken termin! ser fram emot fortsatt samarbete nästa termin.

I onsdags firade vi lucia tillsammans i Mälarhöjdens kyrka, då vi såg åk 9 luciatåg. Vilket fint luciatåg. Efter det åkte vi Zinkensdamms där vi åkte skridskor.

Den här veckan har klassen haft prov i engelska, resultaten får de på onsdag.

Julavslutning är nu på torsdag den 21/12. Vi träffas först kl. 8.00 i klassrummet och då har vi lite gemensamt fika. Alla elever kommer att få en lussebulle och en dricka från skolan men om man vill ta med lite eget fika (antingen till sig själv eller för att bjuda på) så går det också bra. Klockan 8.40 ska vi titta på uppträdande på utescenen. Efter det kommer vi att vara i klassrummet fram till lunch, alla äter lunch på skolan och sen får de gå hem.

På måndag har vi en fadderlektion tillsammans med Jannikas etta (1B). Julpyssel och samarbete står på schemat.

Vi ses igen torsdagen den 11/1 2018 kl. 8.00 och går enligt schema.

Om vi inte ses innan jullov vill jag passa på och önska er alla god jul och gott nytt år!

Ta hand om er!

/Sigridur