Hej alla föräldrar!

Då är det bara två veckor kvar av terminen och sommaren verkar vara i högform. Hoppas bara att den bestämmer sig för att stanna när själva sommarlovet börjar också.

Igår hade vi schemabryt och var i blandade grupper ute och gjorde lite olika övningar. Det var en lyckad och härlig dag.

I de bifogade dokumenten finns information om nya dataskyddsförordningen GDPR. Vi skulle vilja att ni läser dessa och lämnar in samtyckeslappen till skolan. Tack på förhand!

MHS Sammanfattande information om GDPR 180525

UtbF8760 Samtycke till publicering av foto video på elev

Vi kommer att åka till medeltidsmuseet på onsdag. VI kommer att äta lunch som vanligt på skolan och åker sen in vid ca 11.30. Om någon av er föräldrar har möjlighet att följa med är ni hjärtligt välkomna! Hör av er innan till mig bara så att jag vet.

Vi arbetar just nu i SO parallellt med att avsluta våra landskapsredovisningar och med våra projekt kring medeltiden där de bl.a. är ute och filmar fiktiva nyhetsinslag kring tex digerdöden, Kalmarunionen m.m. samt skriver en artikel kring olika medeltida ämnen.

Lite hållpunkter för de sista två veckorna:

v.22

måndag – vanlig dag

tisdag – vanlig dag

onsdag – muséum åker 11.30 tillbaka senast 14.00

torsdag – vanlig dag

fredag – vanlig dag

v.23

måndag – vanlig dag

tisdag – städdag, ta med påse för att kunna ta hem material

onsdag –lov

torsdag – klassens dag med uteverksamhet

fredag – skolavslutning . 8.45 i klassrummet med gemensam fika, 9.30 utescen med uppträdande, sen sommarlov!

/Sigridur