Hej

Här kommer information om den sista vanliga veckan i årskurs fyra. Det är först på fredag som det är något utöver schemat. Då kommer vi att ha filmtema under lektionen före och efter lunch. Eleverna kommer att få välja film och efter lunch är det tillåtet att ha med sig fika. (en bulle eller en kaka, snacks det man får plats med i sina händer samt dryck (ej läsk)). Andra klasser i arbetslaget har haft sina filmdagar och nu är det 4B:s tur att få mysa lite ihop inför sommaren. I övrigt löper arbetet på att avsluta arbeten i samtliga ämnen inför sommaren.

Veckan efter är dock en mer speciell vecka. Vi kommer att städa klassrummet under delar av måndag och tisdag. Onsdag är nationaldag och lovdag. På torsdagen är det ”klassens dag” som det heter här på skolan. Då kommer vi att tillsammans med övriga fyror ta oss iväg från skolan. På fredagen är det skolavslutning (8.45 träffas vi i klassrummet och 9.30 är det samling på skolgården och efter det är det sommarlov). Mer info om den veckan kommer nästa fredag.

Igår hade vi en trevlig dag i Lugnet där vi samarbetade med elever från andra klasser. Det en bra övning i samarbete men också svenska, matematik och kunskap om oss lärare (ett uppdrag utgick från oss lärare).

Peter och Hansa